![]() |
№953 від 27.02.2020p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Крем-суп з цвітної капустиНа 6-8 порцій: 1 кг цвітної капусти (можна замороженої); 1 цибулина; 1 невеликий пучок петрушки; 1 ч.л. куркуми; 1 ч.л. копченої паприки; 200 мл вершків 10%. Капусту миємо, ріжемо довільно і складаємо в каструлю, туди ж додаємо цибулю, куркуму, сіль за смаком, заливаємо водою так, щоб все було вкрито. Доводимо до кипіння і варимо хвилин 10 на маленькому вогні. Половину відвару зливаємо в кружку і погружним блендером пробиваємо до однорідного стану, додаємо паприку копчену і вершки, ще раз пробиваємо і дивимося на консистенцію, якщо дуже густе, додаємо трошки овочевого бульону, який залишили. Виправляємо на сіль і нагріваємо суп одну-дві хвилини. Для подачі бекон і хліб ріжемо довільно, підсмажуємо і кладемо на суп безпосередньо в тарілки, щоб все залишилося хрумким.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |