Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Вересень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Жовтень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Лінивий форшмак
На 4 порції:
500 гр. філе слобосоленого оселедця;
1 цибулина (краще взяти солодких сортів);
2 ст.л. вершкового крем-сиру;
3 яйця. Для початку варимо ідеальні яйця, щоб жовток залишився яскраво-жовтим, щоб не було сірководневого запаху – кладемо яйця в холодну воду, доводимо до кипіння, кип’ятимо 1 хвилину, знімаємо з вогню, залишаємо в такому вигляді рівно на 10 хвилин, тоді яйця можна чистити. Цибулю ріжемо напівкільцями і сильно приминаємо руками, так наш форшмак буде ніжнішим. Філе, цибулю і крем-сир з’єднуємо в блендері кілька секунд, щоб маса не стала однорідною, а тільки подрібнилася. Яйця дрібно ріжемо, змішуємо з оселедцевою масою. Охолоджуємо у холодильнику не менше години. Подаємо до відвареної картоплі чи підсушеного чорного хліба.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1190 від 04.10.2024p. |
|