![]() |
№1000 від 28.01.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Шоколадна панакота з йогуртомНа 6 порцій: 200 мл вершків від 33?%; 300 мл йогурту (хорошого, густого); 70 г гіркого шоколаду; 70 г цукру; 8 г желатину+48 г води. Желатин залити водою і відставити. Вершки з цукром довести майже до кипіння, але не кип’ятити. До вершків додати желатинову масу, перемішати, вилити на шоколад поки ще гаряче, знову перемішати, щоб шоколад повністю розтанув, додати йогурт і пробити все погружним блендером. Розливаємо по формочкам і в холодильник на кілька годин. Якщо десерт планується за кілька днів, то можна розлити в силіконові форми і поставити в морозилку, тоді за хвилин 20 до подачі вийняти і сервірувати.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |