№1012 від 22.04.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Шоколадно-ванільний кекс-чізкейк з вишнямиІнгредієнти на форму об’ємом 2 л: Для тіста: цукор – 200 г; вершкове масло - 200 г; яйця – 5 шт; ванільний екстракт – 1 ч.л.; борошно – 250 г; розпушувач – 10 г; сіль – 1 щіпка. Для какао-тіста: какао – 30 г; молоко – 30 мл. Для чізкейку: вершковий сир – 250 г; яйце – 1 шт.; цукор – 40 г. вишня консервована або заморожена без соку – 200 г. Для шоколадної глазурі: шоколад чорний – 100 г; олія – 20 мл. Духовку нагріти до 180 ° С. Форму змастити вершковим маслом. Збити вершкове масло з цукром і ваніллю, додати по черзі яйця, кожен раз добре збиваючи, при цьому маса має стати пухкою. Просіяти борошно з розпушувачем і ввести в яєчну частину. Розділити тісто навпіл, в одну ввести просіяне какао з молоком. Вишню відкинути на друшлак. Для чізкейку змішати всі інгредієнти. У форму викласти шарами: світле тісто, на нього – темне, виделкою акуратно провести розводи, змішуючи різні шари тіста. Трохи розрівняти і розподілити весь чіз-крем, зверху викласти вишню, закрити темним шаром тіста, потім світлий шар, а зверху знову ягоди вишні. Виделкою знову зробити розводи і відправити кекс в духовку на 50-55 хвилин. Приготувати глазур. Розтопити шоколад до 40?С, додати олію, ретельно розмішати, охолодити і глазурувати пиріг.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |