![]() |
№1022 від 08.07.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс" ![]()
Новини Рівне |
![]() Печінковий паштет-мусНа 6 порцій: 300 г печінки (на свій смак); 1 середня морквина; 1 середня цибулина; 1 зубчик часнику; 100 мл вершків від 15% жирності; 1 ст. л. коньяку; сіль, перець, мускатний горіх на кінчику ножа, 0,5ч.л. цедри апельсина чи лимона. Все просто – обсмажуємо подрібнені цибулю з часником до золотистого кольору. Як буде готове, відсунули на край сковорідки і обсмажуємо моркву, теж відсунули готову на край, обсмажили печінку 1-2 хвилини, все перемішали, додали спеції і цедру, влили коньяк і вершки, потримали на вогні хвилин 5. Все викладаємо в блендер, пробиваємо до однорідної маси і викладаємо в лоточок, маса може видатися рідкуватою, але вона набуде щільнішої консистенції. Залишаємо в холодильнику на 12 годин і можна споживати.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |