![]() |
№1060 від 24.03.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Пісний апельсиновий манникНа стандартну кексову форму: манка 100 г; борошно 150 г; цукор 90 г; ванільний цукор 10 г; апельсин 1 шт; мак 40 г; сода 1 ч.л.; олія 100 мл. Мак залити окропом на 10 хвилин. З апельсина зняти цедру, видавити сік (долити воду до 250 мл). З маку злити воду, додати цукор і перемішати. У мисці з’єднати борошно, манку, соду, цедру, ванільний цукор. Додати в суху суміш мак з цукром, розтерти лопаткою. Влити сік та олію, розмішати до однорідності, залишити хвилин на 20 (обов’язково!). Випікати в розігрітій до 170оС духовці близько години, готовність перевірити зубочисткою. Манник дістаємо з духовки і даємо 20 хвилин охолонути у формі, після цього виймаємо.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |