Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1111 від 23.03.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Травень 2023p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Червень 2023p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Новини Рівне

#Ракурс добрих порад

Для чого досвідчені господині додають крохмаль в фарш, готуючи котлети?

Для чого досвідчені господині додають крохмаль в фарш, готуючи котлети?

Для поліпшення смаку і якості приготованих котлет багато господинь використовують досить незвичайні інгредієнти, вибір яких часом дивує. Але варто зазначити, що таке відходження від класичних рецептів дозволяє домогтися відмінного результату. Так, наприклад, деякі додають крохмаль в фарш для котлет, отримуючи в результаті неймовірно смачну страву.

Якщо ви раніше не пробували використовувати цей інгредієнт, готуючи м’ясне, слід це виправити. Адже котлети зі звичайним картопляним крохмалем виходять пишнішими і соковитішими від класичних. Вони не втрачають форму і не розвалюються!

Відмінно замінює яйця

Картопляний крохмаль дозволить вам забути про додавання яєць. З таким компонентом котлети вийдуть значно повітрянішими. Все завдяки тому, що, на відміну від яєць, крохмаль не робить фарш важким і твердим. Він сприяє розширенню волокон м’яса. Тому котлети виходять дуже пишними. До того ж крохмаль служить відмінним сполучним інгредієнтом, що допомагає з’єднати інші інгредієнти в єдине ціле.

Дозволяє в рази довше зберігатися

Якщо ви хочете приготувати дуже велику порцію котлет, але переживаєте, чи не зіпсуються вони, використовуйте крохмаль. Завдяки йому ця м’ясна страва під час зберігання не стане жорсткішою. Котлети, перебуваючи в холодильнику, ще кілька днів будуть дуже м’якими і смачними. Адже крохмаль дозволить залишатися страві свіжою значно довше.

Покращує смак і якість

Такий інгредієнт допомагає котлетам не тільки довше зберігатися. Картопляний крохмаль покращує смак страви, роблячи її надзвичайно соковитою і смачною. Цей результат досягається за рахунок невеликого нюансу, про який знають далеко не всі. Річ у тім, що крохмаль не дозволяє витекти великій кількості м’ясного соку з котлет під час термообробки.

Замініть яйця, додавши замість них картопляний крохмаль. Так ваші котлети вийдуть чудово смачними, пишними і соковитими. Головне – додати потрібну кількість і не переборщити. Пам’ятайте, що на 500 г фаршу буде досить 2,5-3 ст. л. крохмалю. До того ж слід використовувати картопляний, а не кукурудзяний продукт.

23.03.2023


Переглядів: 265

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1120 від 25.05.2023p.
¤ 
На Сарненщині на смерть розбився мотоцикліст

На Сарненщині на смерть розбився мотоцикліст

Повідомлення про автопригоду між селами Сновидовичі та Біловіж надійшло на спецлінію 102 23 травня близько третьої ночі....

¤ 
Під колеса легковика потрапила матір із трирічним сином

Під колеса легковика потрапила матір із трирічним сином

Повідомлення про автопригоду на вулиці Степана Бандери у Рівному неподалік перехрестя із вулицею Д.Галицького надійшло на спецлінію 102 22 травня близько 16:20....

¤ 
Відшкодування ставок. Коваль ініціював програму підтримки бізнесу

Відшкодування ставок. Коваль ініціював програму підтримки бізнесу

Рівненська ОВА оголосила конкурс на відшкодування ставок за кредитами. Ініціатором ідеї є начальник ОВА Віталій Коваль, який продовжує разом з командою створювати в області хороший бізнес-клімат....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (18861)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (15890)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (13371)
• Допомога під час карантину [967] (13260)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (13114)
• Живи до ста! [965] (12823)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (12809)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (12773)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (12747)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (12720)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (12644)
• Бюджет і ми… [965] (12642)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (12583)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (12530)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (12503)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (12351)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (12051)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (12013)

ТОП-15 свіжого номера:

• Відшкодування ставок. Коваль ініціював програму підтримки бізнесу (530)
• Чому рідину для миття посуду потрібно виливати в унітаз? (91)
• Чарівний аксесуар або супер-інструмент: лайфхаки з пилкою для нігтів (78)
• Під колеса легковика потрапила матір із трирічним сином (78)
• Чизкейк в корзиночках (78)
• Міфи про молоко, в які настав час перестати вірити, адже вони здатні нашкодити (73)
• Чи правда, що довгі розмови по мобільному телефону підвищують тиск? (73)
• На електросамокаті збили дитину (70)
• Загинув під час розвантаження щебеню (70)
• Медики пояснили, чому при зміні погоди болить голова (70)
• На Сарненщині на смерть розбився мотоцикліст (69)
• Лайфхак – як відбілити тюль зеленкою в домашніх умовах? (69)
• В області у закладах вищої освіти з’явилися нові спеціальності (68)
• На Рівненщині цього літа можуть працювати дитячі табори (66)
• Цікаві способи використання лавандової олії в побуті (66)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс