№1146 від 24.11.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Печиво «Подушечки з джемом»250 г борошна; 100 г смальцю (з холодильника); 50 мл води; 10 г ванільного цукру; 1 ч.л. оцту 6 %; дрібка солі; 100 г джему для начинки; 50 г пудри для оздоблення. До борошна додаємо дрібку солі, ванільний цукор, смалець і розтираємо в крихту, додаємо воду і оцет. Замісити тісто, воно буде приємним, не липне до рук. Загортаємо в плівку і кладемо в холодильник на 12 годин. Наступного дня розкачуємо тонко тісто. Тісто розрізаємо на довгі смужки шириною 7-8см. З боку викладаємо повидло і скручуємо в трубочку. Розрізаємо на шматочки 2-3см. Викладаємо на деко з пергаментом. Випікаємо в розігрітій до 180°С духовці 15-20 хв до ледь золотистого кольору. Охолоджуємо та присипаємо цукровою пудрою.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |