№1158 від 22.02.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Мідії в соусі «блю-чиз»На 4-6порцій: мідії очищені – 500 г; сир із блакитною пліснявою – 50 г; вершки 20% – 150 г; часник 2 маленькі зубчики; петрушка 2-3 гілочки; панірувальні сухарики. Мідії промити, оглянути на предмет уламків і прибрати розбиті. У маленькому сотейнику нагріти вершки, розтопити нарізаний кубиками сир у вершках і часник видавлений. Додати мідії, протушкувати хвилин 5-7, щоб мідії добре прогрілися. Зверху посипати дрібно нарубаною петрушкою та панірувальними сухарями.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |