№1186 від 05.09.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Болгарська лютениця1 кг болгарського перцю; 1 кг баклажанів; 1,5 кг помідорів; 300 г моркви; 7-8 зубчиків часнику; 3 ст.л. цукру; 2 ст.л. оцту 9% (для консервації); 1 ч.л. паприки; 0,5 ч.л. меленого чорного перцю; 50 мл олії + 3 ст.л. для смаження моркви; 1 ст.л. солі; пучок петрушки. Овочі запікати 30-40 хвилин при 180°С. Після кладемо в пакет, щільно зав’язуємо і залишаємо на 15-20 хвилин, потім легко очищаємо і прибираємо все непотрібне, дрібно нарізаємо. Моркву натираємо на тертці, смажимо на середньому вогні 10-15 хвилин. Помідори пропускаємо через м’ясорубку, потім ставимо на вогонь і варимо 20 хвилин на середньому вогні, до них додаємо моркву, запечені овочі, часник і ще томимо на середньому вогні 30 хвилин. Після цього додаємо спеції та приправи. Якщо будете закривати банки, то додаємо оцет і викладаємо в стерилізовані банки, якщо планується вживати відразу, то не потрібно додавати оцет, просто викладаємо у ємність і ставимо в холодильник.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |